Διδάσκοντες

Βύρων Γουδέλης

Ο Βύρων Γουδέλης δίδαξε Σαξόφωνο στο Ωδείο Κόνταλυ.
 

Είναι Διπλωματούχος Φλάουτου με άριστα παμψηφεί (τάξη Παναγιώτη Δράκου) και Σαξοφώνου (τάξη Δημήτρη Παπαγγελόπουλου) από το Ωδείο Σύγχρονη Ωδή. Σπούδασε Jazz Σαξόφωνο και αυτοσχεδιασμό με τους David Lynch, Σύλβιο Σύρο και Τάκη Φαραζή.

 

Παρακολούθησε σχετικά Σεμινάρια:

- Jazz course της Tátabánya Ουγγαρίας (1995)

- Αυτοσχεδιασμού με τον Jey Felps (2004)

- Φλάουτου με  τον Jean -Claud Gerard σολίστα και πρώτο φλάουτο της Ακαδημίας Bach (2004)

- Φλάουτου (και τεχνικής Alexander) με την σολίστα  και καθηγήτρια φλάουτου της Ακαδημίας Sibelius Liisa Ruoho (2006) 

Ηχογραφήσεις -Τηλεόραση -Κινηματογράφος

- Συμμετείχε σε ηχογραφήσεις γιά  Θεατρικά έργα  και διαφημίσεις γιά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση (MTV, MEGA ,Jazz-FM)

- Συμμετείχε σε ηχογραφήσεις των CD: Θοδωρή Αναστασίου (1997, ως φλαουτίστας)  και Μιχάλη Κλαπάκη (1999 ως alto σαξοφωνίστας).

- Συνέθεσε και έπαιξε μέρος της μουσικής για την ταινία του Λευτέρη Χαρωνίτη «Καζαντζάκης» αλλά και για ταινία μικρού μήκους του Τάσου Γουδέλη.

Συμμετείχε στα εξής Μουσικά σύνολα:

-Στο  Lattin -Funk δεκαπενταμελές συγκρότημα Just Arround - χρηματοδοτούμενο από την ΑΜΣΤΕΛ - με εμφανίσεις σε πολλα μεγάλα Club της Ελλάδος.

-Στο σχήμα  Μουσικό Τρίπτυχο με εμφανίσεις στην Κύπρο , στο Φεστιβάλ του Πηλείου στα Ξενοδοχεία  Πεντελικό Grand Shalet  σε εγκαίνια καταστημάτων του  Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος και αλλού.

-Σε κουαρτέτα μουσικής δωματίου σαν φλαουτίστας και alto σαξοφωνίστας.

-Σε κουαρτέτο Jazz  Σαξοφώνων  με εφανίσεις στο Ξενοδοχείο  Χίλτον .

-Στην Σαξοφωνική ορχήστρα του Δήμου Νίκαιας  παιζοντας τενόρο σαξόφωνο υπό την διεύθυνση του Θ. Κερκέζου.

-Στις  πολιτιστικές εκδηλώσεις  - Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 ως φλαουτίστας στο σύνολο εγχόρδων και ξύλινων πνευστών  του Κώστα Λιάκουρη.

- Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί: στο Jazz club Half Note, στα Ξενοδοχεία  Μ. Βρετανία, King George, Hilton, Τιτάνια, Sothbys  στην Γενάδειο Σχολή & στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.

Συμμετείχε στις Φιλαρμονικές: Σύγχρονη Ωδή Μελισσίων, Μενιδίου, Κηφισιάς & Χαϊδαρίου.

Δίδαξε Κλασικό και Jazz Φλάουτο και Σαξόφωνο σε άλλα Ωδεία, στο Σχολείο Campion, καθώς και στο Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά (2004-2005). Από το 2008 έχει αναλάβει την διδασκαλία και διεύθυνση της Μπαντίνας Αγ. Στεφάνου.

Έχει επανεκδώσει το βιβλίο  «Σόλων: Αρχαίο Ελληνικό Δίκαιο» αρχικά εκδοθέν το 1844 (με τους Νόμους της Αθηναϊκής Δημοκρατίας του Σόλωνα. Έχει αρθογραφήσει για μουσικά και κοινωνικά θέματα στο περιοδικό Μουσικοί Ορίζοντες, στο περιοδικό του Φιλολογικού Συλλόγου  Παρνασσός, στην εφημερίδα του Ωδείου Σύγχρονη Ωδή.

Είναι  Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.