Διδάσκοντες

Κλειώ Βογιατζή

Η Κλειώ Βογιατζή δίδαξε Πιάνο στο Ωδείο Κόνταλυ.

 

Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος Πιάνου του Εθνικού Ωδείου, στην τάξη της Καίτης Χασιώτου. Παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου κοντά στους καθηγητές Γιώργο Χατζηνίκο & Valery Sagaidanjie. Έλαβε μέρος στην International Summer Academy στο Mοzarteum του Salzburg μελετώντας με τους καθηγητές Karl-Heinz Kommerling, Germain Mounier και Boris Bloch. Φοίτησε στο Μουσικό τμήμα του Deree College

Από νωρίς αποφάσισε να ειδικευτεί στα μουσικοπαιδαγωγικά και κυρίως στην διδακτική του Πιάνου. Ολοκλήρωσε το Διετές Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Μεθοδολογία Παιδαγωγικής του Πιάνου» στο Ωδείο Φ. Νάκας, στην τάξη της Λιάνας Χαρατσή και το Μονοετές Σεμινάριο Διδακτικής Πιάνου για Μικρές Ηλικίες «Προπαιδεία στο Πιάνο», στην τάξη της Gudrun Finder. Αναζητώντας βαθύτερους τρόπους προσέγγισης της μουσικής, ολοκλήρωσε το Τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας του New York University.

Έχει μεταφράσει μουσικοπαιδαγωγικά βιβλία και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές συναυλίες. Διδάσκει πιάνο από το 1988 και ειδικεύεται στις μικρές ηλικίες.