Διδάσκοντες

Χριστίνα Αντωνιάδου

Η Χριστίνα Αντωνιάδου είναι καθηγήτρια εκκλησιαστικού οργάνου στο Ωδείο Κόνταλυ. Είναι επίσης απόφοιτος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κόνταλυ : επαγγελματικές σπουδές στη Διεύθυνση Χορωδίας και στο Μουσικοπαιδαγωγικό Σύστημα Κόνταλυ με καθηγητή τον Μιχάλη Πατσέα.

Στην Αθήνα έλαβε την πρώτη μουσική της εκπαίδευση καθώς και τα διπλώματα στο πιάνο και στα ανώτερα θεωρητικά. Σπούδασε εκκλησιαστικό όργανο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ως υπότροφος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής».

Αποφοίτησε από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το Βασιλικό Κονσερβατόριο της Σκοτίας με τους τίτλους BMus, MMus και LRAM. Συμμετείχε σε σεμινάρια και masterclasses με διακεκριμένους οργανίστες και παρακολούθησε μαθήματα τσέμπαλου και αυτοσχεδιασμού στο εκκλησιαστικό όργανο.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ και μαζί με σύνολα σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη. Επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση και σεμινάρια είναι τον Νοέμβριο του 2018 στο Ναιρόμπι της Κένυας.

Η Χριστίνα είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ανοιξιάτικου Κύκλου Συναυλιών Οργάνου (Spring Organ Series), ο οποίος έχει ευρωπαїκή διάκριση από την Ένωση Ευρωπαїκών Φεστιβάλ για την ποιότητα και προσφορά των συναυλιών του και είναι μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα. Είναι οργανίστρια, διευθύντρια μουσικής και events organizer στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα.
 

Οι πρόσφατες αναζητήσεις της την οδήγησαν στην ενσωμάτωσή της στο συγκρότημα ιαπωνικών τυμπάνων Atene Daiko - Tα Τύμπανα του Ήλιου, ενώ η ολοκλήρωση σπουδών της στην κινηματογραφοθεραπεία την οδήγησε στην ομάδα «ΕΑΡ» Διαδραστικού Τελετουργικού Playback- Δ. Μάγιου.

Ιστοσελίδα διδάσκοντα: www.springorganseries.gr