Διδάσκοντες

Σπύρος Μοσχονάς

Ο Σπύρος Μοσχονάς διδάσκει Τρομπόνι στο Ωδείο Kodály.

Γεννήθηκε στη Κέρκυρα το 1991 και πήρε τα πρώτα του μαθήματα στη Φιλαρμονική Γαστουρίου. Το 2012 εγγράφεται στην τάξη τρομπονιού του Σπ. Φαρούγγια (Α´Κορυφαίος ΕΛΣ) στο ωδείο Κέρκυρας.

Ένα χρόνο αργοτερα, έρχεται στην Αθήνα και συνεχίζει τα μαθήματα με τον Γ. Κρίμπερη(Α´κορυφαίος Συμφ. ΕΡΤ) και τελείωνει το δίπλωμα του το 2017, με το Κ. Αυγερινό (Α´Κορυφαίος ΚΟΑ).

Εχει συνεργαστεί με την ΚΟΑ, την ΕΛΣ, την Συμφωνική της ΕΡΤλειωνει, την Paneuropia Orch. στο Φεστιβάλ Αιγαίου, την Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων, την ΕΛΣΟΝ (Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων), και έχει τακτική συνεργασία με την Καμεράτα.

Έχει παρακαλουθήσει Master Classes με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σολίστ όπως τον Jonas Bylund (prof. HMTM), Jamie William (Solo Tromb. Deutche Oper Berlin), Olaf Ott and Jesper Busk Sorensen (Berlin Phil.), Άγγελος Κρητικός (Bamberg Symph.), Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος (Canadian Brass), Brandt Attema (prof. Rotterdam Conserv), Blair Bollinger (Solo Bass Tromb. Philadelphia Symph).

Απο το 2016 ειδικεύεται στο Μπάσο Τρομπόνι και έχει στο ενεργητικό του μια σείρα απο προσωπικά ρεσιτάλ,πρότζεκτ και ηχογραφήσεις.

Απο το Σέπτεμβριο του 2017 παρακολουθεί ιδιαίτερα μαθήματα με τον Stefan Schulz (Solo Bass Tromb. Berlin Phil. / prof. UDK Berlin).

Είναι μόνιμο μέλος της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών.