Ψυχολογική και Παιδαγωγική Συμβουλευτική Υποστήριξη

Το Ωδείο Κόνταλυ ιδρύθηκε με φιλόδοξους παιδαγωγικούς και καλλιτεχνικούς στόχους αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ψυχική υγεία και την πνευματική καλλιέργεια των σπουδαστών και των οικογενειών τους.

Ο διευθυντής Μιχάλης Πατσέας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο "Μουσικοπαιδαγωγικό Ινστιτούτο Kodály" της Ουγγρικής "Ακαδημίας Liszt" και 22 χρόνων εμπειρία τόσο στην διδασκαλία παιδιών όσο και στην κατάρτιση εκπαιδευτικών, είναι στην διάθεση των μαθητών και των γονέων για συμβουλές σχετικές με τη μουσική τους παιδεία, με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών τους σπουδών, αλλά και οτιδήποτε αφορά γενικότερα στην εκπαίδευσή τους.

Από το 2011, στη διάθεση των μαθητών και των γονέων μας είναι και η ειδικευμένη μουσικοθεραπεύτρια Σοφία Κουτσογιάννη, με Master in Music Therapy του University of Roehampton , Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Μουσικοπαιδαγωγικού Συστήματος Kodály, με κλινική ψυχολογική και παιδαγωγική εμπειρία.
Κάθε Παρασκευή απόγευμα, η Σοφία Κουτσογιάννη δέχεται οικογένειες των σπουδαστών μας και προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση, λύνοντας, μέσα από συζήτηση, απορίες σχετικές με την διαδικαία μάθησης και την γενικότερη συμπεριφορά των παιδιών και των εφήβων.


Η συμβουλευτική καθοδήγηση προσφέρεται δωρεάν στις οικογένειες των σπουδαστών του Ωδείου Κόνταλυ μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τη γραμματεία του Ωδείου.